LPS Suceava s-a calificat la turneul final

LPS Suceava a reusit sa se califice la turneul final al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori II. Formatia antrenata de Iulian Dugan si Razvan Bernicu a ajuns intre cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de castigatoare a grupei semifinale III, grupa a carei meciuri s-au disputat zile trecute in Sala “Traian” din Ramnicu Valcea.

Gruparea suceveana a inregistrat cinci victorii din cinci posibile la turneul semifinal: 27-22 cu CSS Focsani, 27-24 cu Minaur Baia Mare 32-27 cu LPS Banatul Timisoara, 39-33 cu CSS Sighisoara si 30-26 cu CS Media Bucuresti.

A fost un turneul reusit pentru noi, in care am reusit sa ne impunem jocul. Am avut mici probleme doar in meciul cu Timisoara, in care am ratat foarte mult in prima repriza si a trebuit sa alergam dupa adversari dupa pauza. Sunt multumit de baieti ca i-au urmat pe juniorii I si s-au calificat din nou la turneul final, unde incepe cu adevarat greul, unde fiecare meci castigat ne va asigura un loc mai sus in clasamentul final”, a precizat antrenorul echipei de juniori II de la LPS Suceava, Iulian Dugan.

LPS Suceava mizeaza in aceasta editie de campionat pe urmatorul lot: Alexandru Babiuc, Ionut Andeescu, Teofan Hirghiligiu – Claudiu Lazurca, Vladut Lazoreac, Emanuel Muntean, Samuel Stanciuc, Sebastian Cordus, Casian Gabinat, Robert Chirila, Liviu Agrigorcioaie, Ionut Hutan, Daniel Guranda, Mihnea Bejan, Albert Vizitiu, Fabian Rusu si Sebastian Maerean.

Turneul final de juniori II va avea loc in perioada 6-10 iunie, pe teren neutru. LPS Suceava va face parte dintr-o grupa in care se vor mai regasi formatiile: Stiinta Bacau, CSS Alexandria si CSM Resita. In cealalta grupa se vor afla Olimpic Targu Mures, Minaur Baia Mare, CSM Bucuresti si CSM Ploiesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*