LPS Suceava s-a calificat la turneul final

LPS Suceava a reusit sa se califice la turneul final al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori I. Formatia antrenata de Razvan Bernicu si Iulian Dugan a ajuns intre cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de castigatoare a grupei semifinale I, grupa a carei meciuri s-au disputat la sfarsitul saptamanii trecute in sala din Medias.

Lazurca si compania au inregistrat patru victorii si un rezultat de egalitate la turneul semifinal: 44-28 cu CSS Calarasi, 36-20 cu Dinamo Bucuresti, 31-27 cu CSS Odorhei, 60-25 cu LPS Alba Iulia, respectiv 29-29 cu AHC Potaissa Turda.

Am nimerit intr-o grupa grea la turneul semifinal, o grupa cu trei echipe care s-au batut pentru calificare si asta s-a vazut si in rezultate. Puteam castiga si meciul cu Turda, pentru ca am avut ultimul atac, dar pana la urma acel egal a fost echitabil. Am avut un joc colectiv bun si cred ca acesta a fost atuul nostru la acest turneu. Acum, ca am ajuns la turneul final, ne propunem o clasare cat mai buna pentru ca am demonstrat ca ne putem bate de la egal la egal cu orice echipa din tara”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu dupa turneul semifinal de la Medias.

LPS Suceava mizeaza in aceasta editie de campionat pe urmatorul lot de jucatori: Cosmin Moglan, Florin Mihaescu – Antonio Pintilei, Robert Alupoaie, Marcelo Oarga, Ovidiu Cozorici, Tudor Muntean, Claudiu Lazurca, Robert Chirila, Vlad Niculica, Bogdan Cozorici, Vladut Lazoreac, Samuel Stanciuc, Ionut Logofatu, Albert Vizitiu, Casian Gabinat, Ioan Muntean si Marius Fica.

Turneul final va avea loc in perioada 30 mai – 3 iunie, pe teren neutru siv a aduna la start opt formatii: LPS Suceava, Potaissa Turda, LPS Piatra Neamt, CSS Galati, CSM Bucuresti, CSS Baia Mare, Stiinta Bacau si CSS Sighisoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*