LPS Suceava s-a calificat en-fanfare la turneul final

LPS-CSS Suceava s-a calificat en-fanfare la turneul final al Campionatului National de volei masculin pentru juniori. Trupa pregatita de Tudor Orasanu a ajuns intre cele mai bune sase echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de castigatoare a turneului semifinal organizat zilele trecute in sala Unirea din Suceava. Rata si compania s-au impus in toate cele trei meciuri disputate: 3-0 cu CSM Ramnicu Sarat, 3-0 cu Dinamo si 3-1 cu CSS Toplita. Vineri, in primul meci, formatia suceveana a trecut de CSM Ramnicu Sarat in trei seturi, adjudecate de gazde cu 25-18, 25-19 si 25-17. Sambata, cu o sala aproape plina in spate, trupa ;ui Tudor Orasanu a facut un meci senzational contra lui Dinamo, in fata careia s-a impus tot in trei seturi, incheiate cu 25-16, 25-15 si 25-17. Cu sase puncte in cont, Rata si compania au evoluat ceva mai relaxat in ultimul meci, cu CSS Toplita, de care au trecut cu 3-1 (25-20, 25-19, 21-25 si 25-19).

Ma bucur pentru performanta baietilor. Au facut un turneu semifinal perfect, in special meciul cu Dinamo, formatie cu care ne-am batut anul trecut pentru medaliile de bronz, iar acum am spulberat-o. }inem sa multumim si spectatorilor care ne-au sustinut. De mult nu a mai vuit sala Unirea la un turneu de volei. Acum nu ne ramane decat sa ne recuperam din punct de vedere fizic pana la turneul final, unde se va aduna spuma voleiului juvenil din Romania”, a declarat antrenorul sucevean Tudor Orasanu, dupa turneul semifinal.

LPS Suceava mizeaza in actualul sezon al Campionatului National de juniori pe urmatorii jucatori: Razvan Danila, Eduard Cazacu, Vlad Streanga, Vlad Buhu, Tudor Streanga, Stefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Iustin Cioban, Alexandru Rata, Gabriel Albu, Iulian Florea si Alexandru Roman.

Turneul final va avea loc la inceputul lunii mai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat en-fanfare la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*