LPS Suceava, locul 3 la Cupa Prosport

LPS Suceava a urcat pe podium la editia din acest an a Cupei Prosport cu grupa de copii nascuti in anul 2007. Condusi de pe margine de antrenorul Andrei Itco, micii fotbalisti suceveni au inregistrat pe parcursul turneului de la Focsani un bilant de patru victorii, doua remize si o singura infrangere.

Formatia suceveana a iesit cu opt puncte din faza grupelor dupa 0-0 cu CSMS Iasi, 3-1 cu Luceafarul Braila, 5-0 cu Petrolul Ploiesti si 2-2 cu Junior Galati. Dupa ce trecut in sferturi de CSMS Iasi, cu scorul de 1-0, trupa lui Andrei Itco a dat in semifinale peste gazdele de la Prosport Focsani, in fata carora au cedat cu scorul 1-2. Fotbalistii suceveni si-au asigurat totusi medaliile de bronz, dupa ce s-au impus in finala mica, cu scorul 4-0, in fata celor de la Didi Iasi.

LPS Suceava si-a adjudecat la final si unul dintre premiile individuale prin Claudiu David, desemnat cel mai bun portar la categoria de varsta 2007.

A fost un turneu de pregatire reusit, cu jocuri bune in compania unor echipe puternice. Am reusit sa ne impunem clar chiar in fata castigatoarei competitiei, Petrolul Ploiesti, dar am cedat in semifinale in fata gazdelor, asta si pe fondul oboselii. Le multumesc copiilor pentru efortul depus. Vreau sa-i felicit pentru rezultate obtinute si pentru comportamentul din teren si din afara acestuia. De asemenea, le multumesc parintilor pentru sustinerea neconditionata de care am avut parte”, a precizat antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, Andrei Itco.

LPS Suceava mizat pe urmatorul lot: Claudiu David – Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Stefan Recolciuc, Sebastian Burlacu, Matei Manolache, Augustin Gaina, Luca Gavrilovici, Victor Babascu, Stefan Petraru si David Chidovat.

La acelasi turneu, ACS Juniorul Suceava a ocupat locul 7 cu grupa de 2008.

COMENTARII:

1 Comentariu la "LPS Suceava, locul 3 la Cupa Prosport"

  1. Felicitari copii!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*