LPS Suceava, pe locul 4 la “Gheorghe Ene”

LPS Suceava s-a clasat pe locul 4 la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ene”, competiție rezervată juniorilor născuți în anul 2007. În finala mica, disputată marți dimineața, echipa antrenată de Andrei Ițco a fost învinsă de Prosport Focșani cu scorul de 0-4.

Desfășurată în Sala Sporturilor din Târgoviște, faza finală a Memorialului “Gheorghe Ene” a reunit cele mai bune opt echipe de juniori sub 9 ani din țară.

LPS Suceava a terminat pe locul secund în faza grupelor, cu un bilanț de două victorii și o înfrângere: 3-1 cu Interstar Sibiu, 2-0 cu Kinder Târgoviște, respectiv 0-1 cu Academia “Gheorghe Hagi”. Tinerii fotbaliști suceveni au luptat pentru medalia de bronz cu Prosport Focșani. Vrâncenii au avut câștig de cauză, scor 4-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

„A fost greu din punct de vedere fizic. Ne-au lipsit doi jucători, iar alți doi au venit direct de la turneul Gheorghe Ene de la Focșani și s-a văzut că i-a ajuns oboseala la ultimul meci. Chiar și așa, puțin ne-a lipsit să jucăm finala mare a competiției. Nu ne-a ajutat nici jocul rezultatelor, iar Academia Gheorghe Hagi ne-a dat gol la singura lor ocazie. Una peste alta, este o performanță să fii pe locul 4 din peste 400 de echipe. Sunt bucuros și mulțumit de jucătorii mei și le prevăd un viitor strălucit. Sperăm să continuăm pe aceeași linie și să aducem faimă Sucevei”, a declarat Andrei Ițco.

Antrenorul gruparii sucevene a deplasat la Târgoviște următorii jucători: Claudiu David, Matei Manolache, Fabian Găină, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici, Ștefan Recolciuc, Augustin Găină, David Chidovăț, Iustin Panciuc și Luca Cazac.

Trofeul “Gheorghe Ene” a fost adjudecat în acest an de Academica de Fotbal “Gheorghe Hagi”, care a trecut în finală de CFR Cluj cu scorul de 5-4, la pauză 1-1.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *