LPS Suceava merge la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National de volei masculin pentru juniori. Formatia antrenata de Tudor Orasanu a ajuns in cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de castigatoare a seriei semifinale I, a carei meciuri s-au disputat in sala Unirea.

Gruparea suceveana s-a impus in minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu: 3-0 cu CSS Tulcea, 3-0 cu CN “Alexandru Vlahuta” Ramnicu Sarat si 3-0 cu CSS “Dinu Golescu” Campulung Muscel.

LPS Suceava a mizat la turneul semifinal pe urmatorul lot de jucatori: Iustin Cioban, Alexandru Rata, Iulian Florea, Vlad Streanga, Alexandru Roman, Vlad Buhu, Tudor Streanga, Stefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Eduard Cazacu, Denis Croitor, Marius Borta, Valentin Istrati si Alin Romaniuc.

La turneul final, programat in perioada 21-25 mai, LPS Suceava face parte din seria I, alaturi de Dinamo, CNNT Craiova si LPS Bihorul Oradea. In seria II se regasesc: CSS Tulcea, CTF Mihai I Bucuresti, CSSS Baia Mare si Lapi Dej.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava merge la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*