LPS Suceava, medalie de bronz la juniori

LPS Suceava a cucerit medaliile de bronz la turneul final al Campionatului National de volei masculin pentru juniori. Trupa antrenata de Tudor Orasanu a urcat pe podium, dupa ce s-a impus vinerea trecuta, in finala mica a competitiei, in fata celor de la Dinamo Bucuresti, cu scorul de 3-1 (25-21, 15-25, 27-25 si 25-18). Gruparea suceveana a iesit din faza grupelor de pe primul loc, cu trei victorii in trei meciuri: 3-0 cu CNNT Craiova, 3-1 cu LPS Bihorul Oradea si 3-2 cu Dinamo Bucuresti. Rata si compania au ratat insa prezenta in mare finala, dupa ce au pierdut la limita, cu 2-3, semifinala disputata in compania celor la LAPI Dej. LPS Suceava a castigat si premiul de cel mai bun jucator prin Alexandru Rata, desemnat MVP-ul turneului final.

 A fost un sezon exceptional pentru noi. Nici nu mai stiu de cand o echipa de volei din Suceava n-a mai castigat o medalie nationala la juniori. Sunt mandru ca acesti copii au asimilat in ultimii doi ani din experienta mea ca jucator”, a declarat antrenorul Tudor Orasanu, care a precizat ca aceasta medalie e dedicata regretatului tehnician Teodor Tamas.

Tudor Orasanu a mizat in actualul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Rata, Vlad Buhu, Stefan Verciuc, Tudor Streanga, Gheorghe Buiciuc, Eduard Cazacu, Marius Borta, Iustin Cioban, Iulian Florea, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Vlad Streanga, Denis Croitor si Alin Romaniuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava, medalie de bronz la juniori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*