LPS Suceava, meci important în Cupa Elitelor U16

Echipa de juniori sub 16 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava începe sezonul de primăvară cu un meci de gală, grupa antrenată de Andrei Ițco urmând să întâlnească duminică, de la ora 12.00, pe teren propriu, formația similară de la Rapid București, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Elitelor.

LPS Suceava a ajuns până în această fază a competiției după a trecut pe parcurs de LPS Satu Mare (scor 6-0) și Viitorul Cluj (2-1), în timp ce Rapid București a eliminat până acum formațiile FC Bacău (3-1) și U Craiova 1948 (3-0).

Este o generația bună, cu doi jucători care sunt deja în atenția Forestei, iar eu am mare încredere atât în băieți, cât și în antrenor, că putem realiza o nouă performanță pentru Liceul cu Program Sportiv, să ajungem în semifinale. Ținând cont de parcursul acestei grupe atât în campionat, unde a ajuns în play-off, cât și în cupă, cred că avem șansa noastră în meciul de duminică cu Rapid”, a precizat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Antrenorul Andrei Ițco se bazează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Alexandru Anton, Păunel Apetrei, Victor Băbăscu, Albert Bodnariu, Sebastian Burlacu, Denis Cojocariu, Matei Crăciun, Gabriel Crițan, Daniel Daneliuc, Christian David, Claudiu David, Dani David, Luca Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Cristian Lupu, Fabian Molnar, Iustin Panciuc, Ştefan Petraru, Ştefan Recolciuc, Vlad Roșca, Alexandru Rotaru, Mihai Sava, Rareș Ştefănoaia, Florin Scutariu, Matei Scripcariu și Cosmin Toderean.

Faza sferturilor de finală din Cupa Elitelor U16 mai programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile Farul Constanța – Progresul Spartac, Interstar Sibiu – Universitatea Craiova și Kids Tâmpa Brașov – FCSB.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *