LPS Suceava, locul 4 național cu echipa U18

LPS Suceava a ocupat locul 4 în cadrul Campionatului Național de rugby pentru echipele de juniori sub 18 ani.

Deși a terminat la egalitate, scor 15-15, finala mică disputată duminică, pe stadionul Arcul din Triumf, în fața celor de la CSM Constanța, formația antrenată de Codrin Prorociuc si Mihai Coca a ratat conform regulamentului medaliile de bronz, dobrogenii marcând trei eseuri față de cele două ale sucevenilor.

Astăzi am trăit ceva ce nu o să pot înțelege niciodată, să joci o finală de campionat, să termini meciul la egalitate și să ieși pe locul 4… este o performanța pe care doar in România o poți avea. Sunt multe întrebări care mă macină, pentru ce să mai lupt? Pentru ce? De ce? Pentru cine? Oare se merită? Cum motivăm sportivii? Ce să le spunem? A fost corect sau nu? Doar timpul le poate așterne pe toate. Am rămas cu un gust amar. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în copii mei, atât s-a putut și aici se termina totul! Mulțumesc oamenilor care au fost alături de echipa în acesti doi ani frumoși!”,  a transmis antrenorul sucevean Codrin Prorociuc.

LPS Suceava: Alexandriuc, Săvucă, Ucrainet, Croitoru, Donisa, Plăcintă, Bejan, Beleca, Vasilovici, Balan, Bilauca, Bivol, Ivanovici, Hostiuc, Godroman. Rezerve: Iliescu, Donică, Florea, Căciulă, Capră, Lazar, Onea și Rosca.

Titlul național la categoria U18 a fost câștigat de RC Bârlad, după 34-32, în finala mare, cu Şoimii Dinamo București.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *