LPS Suceava – Farul Constanța: 2-1

lps republicani elite constantin

Ultima etapă din Liga Elitelor sub 17 ani a adus o nouă victorie pentru LPS Suceava, a patra de la startul sezonului. Formația antrenată de Aurel Constantin a învins, pe stadionul „Areni”, Farul Constanța cu scorul de 2-1.

LPS Suceava și-a respectat statutul de favorită, în condițiile în care Farul Constanța a înregistrat până acum o victorie și cinci înfrângeri. Scorul final, 2-1, a fost stabilit încă din prima repriză, golurile formației sucevene fiind marcate de Vlad Ilaș și Cosmin Coroamă.

Echipa de juniori A de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a suferit un duș rece în ultima etapă a Campionatului Național. Jucătorii pregătiți de Marius Lup au fost învinși, pe teren propriu, cu scorul de 1-5 de AFC Botoșani.

Runda a 7-a a fost, în schimb, de bun augur pentru Bucovina Pojorâta. Trupa lui Ovidiu Murariu a înregistrat primul succes stagional, 1-3, pe terenul Ceahlăului. Pentru formația suceveană au punctat Robert Martin, de două ori, și Lucian Scripcariu. În schimb, la juniori B, reprezentanta Pojorâtei a cedat cu 1-2.

“Republicanii” Rapidului au pierdut ambele jocuri disputate, la Siret, cu LPS Iași. A fost 1-2 la juniori A și 0-1 la juniori B.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava – Farul Constanța: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*