LPS Suceava este vicecampioană națională

LPS Suceava continua sa confirme in handbalul masculin juvenil din Romania. Condusa de pe banca tehnica de catre antrenorii Razvan Bernicu si Iulian Dugan, echipa suceveana a devenit vicecampioana nationala de juniori I, la capatul turneului final organizat zilele trecute in sala din Sfantu Gheorghe.

LPS Suceava s-a calificat in semifinale din postura de ocupanta a locului secund in Grupa A, unde a inregistrat un bilant de doua victorii si o infrangere: 35-33 (18-17) cu CSS Sighisoara, 35-21 (18-8) cu CSS Galati, respectiv 21-30 (9-15) cu CSM Bucuresti.  In semifinale, Lazurca si compania au dat peste Potaissa Turda, in fata careia s-a impus la limita, scor 23-22, dupa ce la pauza a fost egalitate, scor 11-11. In marea finala, echipa suceveana a intalnit din nou pe CSM Bucuresti, in fata careia au cedat cu 25-32 (10-18).

Gruparea suceveana a punctat si la premiile individuale prin Claudiu Lazurca, care a castigat atat titlul de golgheter, cat si titlul de cel mai bun inter stanga.

Este un rezultat fantastic pentru noi, ca Liceu Sportiv, tinand cont ca ne-am calificat din postura de outsideri in semifinale unde au mai ajuns reprezentantele a trei centre extrem de puternice la nivel juvenil in tara. Am facut un meci extraordinar in semifinale, contra Turdei, unde baietii au dat tot ce au avut mai bun. Desi am pierdut finala, contra celor de CSM Bucuresti, care au avut o banca de rezerve mult mai lunga decat noi, pentru mine acesti baieti sunt campioni. Au obtinut o performanta care vine sa confirme rezultate din ultimii ani, o performanta obtinuta de aceasta data la juniori I. O parte dintre ei termina junioratul in aceasta vara si trebuie sa faca pasul spre seniori”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin conducerii Liceului cu Program Sportiv si sponsorilor Pepenero si Crystal’s of London.

LPS Suceava a mizat in ultimul sezon pe urmatorul lot: Cosmin Moglan, Florin Mihaescu – portari, Antonio Pintilei, Robert Alupoaie, Marcelo Oarga, Ovidiu Cozorici, Tudor Muntean, Claudiu Lazurca, Robert Chirila, Vlad Niculica, Bogdan Cozorici, Vladut Lazoreac, Samuel Stanciuc, Ionut Logofatu, Albert Vizitiu, Casian Gabinat, Ioan Muntean si Marius Fica – jucatori de camp.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava este vicecampioană națională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*