LPS Suceava este vicecampioană națională

LPS Suceava a devenit vicecampioana nationala la lupte greco-romane cu echipa de juniori II, in urma turneului final care s-a desfasurat la Targoviste.

Plecata in concurs cu sansa a treia, delegatia condusa de antrenorii Valerica Gherasim si Andrei Bolohan a fost foarte aproape sa castige chiar aurul, titlul national fiind adjudecat de LPS Botosani, la o diferenta de doar patru puncte.

Teodor Voda (48 kilograme), Denis Mihai (51 kilograme), Bogdan Pop si Gabriel Giza (55 kilograme), Adrian Grecu (60 kilograme), Andrei Babiuc (65 kilograme), Vasile Cojoc (71 kilograme), Casian Pulpa (78 kilograme), Stefan Marcu (82 kilograme), Cosmin Mihalache si Cosmin Cretu (92 kilograme) si Nicolae Mantiuc (110 kilograme) au facut parte din echipa de la LPS Suceava.

A fost un concurs extrem de puternic, in care a fost nevoie de recalcularea punctajelor pentru desemnarea echipei castigatoare. Noi am plecat cu sansa a treia la turneul final, am reusit sa devansam CSM Satu Mare si chiar puteam castiga titlul national, de care ne-a despartit doar patru puncte, practic jumatate de meci si acela discutabil”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin conducerii Liceului cu Program Sportiv, Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Primariei si Consiliului Local Suceava si firmelor Trutzi si Helios Car.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *