LPS Suceava – CSS Tecuci: 19-7

rugby LPS U18 Prorociuc

LPS Suceava a inregistrat la finalul saptamanii trecute prima victorie in Campionatul National de rugby pentru juniori sub 18 ani, seria Moldova. Formatia antrenata de Codrin Prorociuc si Marcel Cretuleac s-a impus cu scorul de 19-7 in fata celor de la CSS Tecuci, intr-un meci desfasurat duminica, pe terenul „Unirea”, in cadrul etapei a 2-a.

Punctele gruparii sucevene au fost inscrise de Clim (2 eseuri), Sandu (1 eseu) si Cora(2 transformari). Pentru LPS Suceava au mai juca Tauteanu, Medrihan, Draghia, Nedbai, Rusu, Papuc, Giurca, Zimbru, Tardea, Minzalica, Beldie, Cojoc, Camilar, Sologiuc, Stanciuc, Rusu si Mareniuc.

„Este un rezultat bun, desi ne-am fi dorit sa obtinem bonusul ofensiv. Tinand cont ca suntem o echipa in formare, cu multi jucatori care participa pentru prima oara la un campionat national de rugby, suntem multumiti de aceasta victorie. A fost un meci greu, pentru ca din cauza conditiilor meteorologice am intampinat anumite dificultati in manuirea balonului. Speram sa imbunatatim jocul echipei si sa iesim victoriosi si din partidele care vor urma”, a declarat antrenorul Codrin Prorociuc.

In urmatoarea etapa, echipa de juniori U18 de la LPS Suceava va juca, sambata, pe terenul celor de la LPS Focsani.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava – CSS Tecuci: 19-7"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*