LPS Suceava, bronz la Sparta Winter Cup

LPS Suceava a urcat pe podium la Sparta Winter Cup la categoria de varsta 2007. Echipa pregatita de Andrei Itco a ocupat locul 3 dintr-un total de 28 de formatii inscrise, dupa ce s-a impus in finala mica a turneului bucurestean, la loviturile de departajare, scor 3-2, in fata Viitorului Arges. Pana sa intre in lupta pentru medalii, gruparea suceveana a avut un bilant de patru victorii si o infrangere: 4-2 cu Farul Constanta, 3-2 cu Academia Gheorghe Hagi, 2-0 cu Sparta Bucuresti, 2-0 cu Steaua Bucuresti, respectiv 0-4 cu Cautis Bucuresti.

LPS Suceava a castigat si unul dintre premiile individuale prin Claudiu David, desemnat la final cel mai bun portar de la Sparta Winter Cup Bucuresti.

A fost un turneu reusit. Am avut parte de jocuri în compania unor echipe puternice, jocuri ce ne-au aratat unde ne aflam în acest moment din punct de vedere sportiv si, mai mult de atât, ne vor ajuta pe viitor sa crestem si mai mult în valoare. Felicitari copiilor pentru evolutiile si rezultatele obtinute, dar si pentru atitudinea avuta în finala mica, acolo unde, dupa ce am fost egalati în ultima secunda, dintr-o lovitura libera, am reusit sa ne impunem la loviturile de departajare. Multumim parintilor pentru tot sprijinul acordat si pentru sustinerea venita din tribuna„, a spus antrenorul Andrei Itco la finalul turneului de la Bucuresti.

LPS Suceava a mizat pe urmatorii jucatori: Claudiu David, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Mihai Sava, Babascu Victor, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Luca Cazac, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici si Matei Manolache.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *