LPS Suceava, argint la E.ON Kinder Cup

LPS Suceava a reusit o noua performanta pe plan national cu grupa cu grupa de copii nascuti in 2007. Dupa ce in urma cu trei saptamani reusea sa castige un important turneu organizat la Focsani, trupa antrenata de Andrei Itco a urcat pe podium la Targu Mures, unde a ocupat locul 2 la E.ON Kinder Cup.

Formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte si fara gol primit, dupa victoriile cu Torpi Targu Mures (scor 14-0), Benfica Bucuresti (7-0), Tampa Kids Brasov (5-0) si FC Odorheiu Secuiesc (11-0). Dupa ce a trecut in semifinale de News Stars Bucuresti, cu 3-0, LPS Suceava a dat in finala peste Luceafarul Cluj, in fata careia a pierdut cu 0-2.

Pe langa medaliile de argint, echipa suceveana si-a adjudecat si unul dintre premiile individuale prin Luca Gavrilovici, desemnat golgheterul turneului.

Am avut parte din nou de un turneu reusit, atat din punct de vedere al rezultatelor, dar mai ales prin prisma jocului prestat, un joc apreciat de toata lumea prezenta la teren. Atat adversarii nostri, cat si organizatorii competitiei au recunoscut ca suntem una dintre cele mai bune echipe din tara la aceasta categorie de varsta. Am reusit sa marcam 40 de goluri pana in finala, unde, dupa ce am ratat cateva ocazii clare, am cedat in ultimele opt minute de joc. Una peste alta, vreau sa-i felicit pe acesti copii minunati pentru joc si modul de prezentare la acest turneu. Multumim organizatorilor pentru toate conditiile oferite, si, nu in ultimul rand, multumim celei mai frumoase galerii care a fost alaturi de noi„, a declarat antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, Andrei Itco.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Targu Mures pe urmatorul lot de jucatori: Claudiu David, David Isac, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Mihai Sava, Victor Babascu, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Augustin Gaina, Andrei Târnoschi, Matei Manolache, Sebastian Burlacu si Luca Gavrilovici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava, argint la E.ON Kinder Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*