LPS Suceava, argint la Braşov Indoor Cup

LPS Suceava a reusit un noua performanta remarcabila cu grupa de copii nascuti in anul 2006. Echipa pregatita de Andrei Itco a ajuns zilele trecute pana in finala celei de-a opta editii a Brasov Indoor Cup, cel mai puternic turneu international de fotbal pentru copii si juniori din sud-estul Europei.

Formatia suceveana a castigat cu maximum de puncte grupa din care a facut parte, dupa 2-0 cu News Stars Bucuresti, 2-1 cu Royal Fagaras si 2-0 cu Petrosport Ploiesti. Micii fotbalisti pregatiti de Andrei Itco si-au croit apoi drum spre finala dupa ce au trecut pe rand de Petrosport Ploiesti, Sparta Bucuresti si CSM Focsani. In ultimul act, LPS Suceava a infruntat formatia Viitorul Buzau, in fata careia a pierdut marele trofeu, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-5, dupa 0-0 la finalul timpului regulamentar.

Pe langa medaliile de argint, echipa suceveana a castigat si unul dintre premiile speciale prin Horia Avacaritei, desemnat cel mai bun jucator la 2006.

Rezultatele inregistrate de LPS Suceava:

Grupe:

LPS Suceava – New Stars Bucuresti 2-0

LPS Suceava – Royal Fagaras 2-1

LPS Suceava – Petrosport Ploiesti 2-0

Optimi:

LPS Suceava – Petrosport Ploiesti 1-0

Sferturi:

LPS Suceava – Sparta Bucuresti 3-0

Semifinale:

LPS Suceava – CSM Focsani 0-0 (3-2, d.p.)

Finala mare:

LPS Suceava – Viitorul Buzau 0-0 (5-4, d.p.)

Printre cele 44 de echipe participante in acest an la Brasov Indoor Cup la categoria 2006 s-au mai numarat Juniorul Suceava, care a incheiat turneul pe locul 11, si Junior Campulung Moldovenesc, clasata la final pe locul 43.

Exit mobile version