LPS Suceava, argint la Braşov Indoor Cup

LPS Suceava a reusit un noua performanta remarcabila cu grupa de copii nascuti in anul 2006. Echipa pregatita de Andrei Itco a ajuns zilele trecute pana in finala celei de-a opta editii a Brasov Indoor Cup, cel mai puternic turneu international de fotbal pentru copii si juniori din sud-estul Europei.

Formatia suceveana a castigat cu maximum de puncte grupa din care a facut parte, dupa 2-0 cu News Stars Bucuresti, 2-1 cu Royal Fagaras si 2-0 cu Petrosport Ploiesti. Micii fotbalisti pregatiti de Andrei Itco si-au croit apoi drum spre finala dupa ce au trecut pe rand de Petrosport Ploiesti, Sparta Bucuresti si CSM Focsani. In ultimul act, LPS Suceava a infruntat formatia Viitorul Buzau, in fata careia a pierdut marele trofeu, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-5, dupa 0-0 la finalul timpului regulamentar.

Pe langa medaliile de argint, echipa suceveana a castigat si unul dintre premiile speciale prin Horia Avacaritei, desemnat cel mai bun jucator la 2006.

Rezultatele inregistrate de LPS Suceava:

Grupe:

LPS Suceava – New Stars Bucuresti 2-0

LPS Suceava – Royal Fagaras 2-1

LPS Suceava – Petrosport Ploiesti 2-0

Optimi:

LPS Suceava – Petrosport Ploiesti 1-0

Sferturi:

LPS Suceava – Sparta Bucuresti 3-0

Semifinale:

LPS Suceava – CSM Focsani 0-0 (3-2, d.p.)

Finala mare:

LPS Suceava – Viitorul Buzau 0-0 (5-4, d.p.)

Printre cele 44 de echipe participante in acest an la Brasov Indoor Cup la categoria 2006 s-au mai numarat Juniorul Suceava, care a incheiat turneul pe locul 11, si Junior Campulung Moldovenesc, clasata la final pe locul 43.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!