LPS Suceava a urcat pe podium la Cupa Prieteniei

LPS Suceava a urcat pe podium la Cupa Prieteniei de la Brasov cu grupa de copii nascuti in anul 2007.

Echipa antrenata de Andrei Itco a cucerit medaliile de bronz, cu un bilant de patru victorii, o remiza, o infrangere si un golaveraj de 19-1.

Formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte fara sa primeasca gol, dupa 3-0 cu Atletic Ploiesti, 8-0 cu Juventus Academy Bucuresti si 0-0 cu Kids Tampa Brasov. In sferturi, trupa lui Andrei a trecut de FC Brasov, cu 5-0, pentru ca in semifinale sa piarda la limita, scor 0-1, in fata celor de la Kinder Sargeorgiu de Mures. Ajunsa in finala mica, LPS Suceava a prins podiumul invingand cu 3-0, pe Prosport Academy Bucuresti.

Cu un singur gol primit in sase meciuri, suceveanul Claudiu David a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

LPS Suceava a mizat la Brasov pe urmatorul lot de jucatori: Claudiu David, Stefan Recolciuc, Rares Stefanoaia, Cezar Odochian, Iustin Pintescu (4 goluri), Cosmin Toderean, Fabian Gaina (1 gol), Sebastian Burlacu (1 gol), Matei Craciun, Victor Babascu (1 gol), Cosmin Avram, Iustin Panciuc, Andrei Târnoschi, Augustin Gaina (2 goluri), Stefan Petraru (5 goluri), Luca Gavrilovici (4 goluri), Mihai Sava si Daniel Daniliuc (1 gol).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *