LPS Suceava a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U14, după a cincea victorie în șase etape: 3-2, pe teren propriu, cu Politehnica Iași.

Grupa antrenată de Ovidiu Bosancu s-a impus prin golurile marcate în repriza secundă de Eduard Botezatu (două) și Valentin Ichim.

În aceiași rundă, grupa U14 de la Juniorul Suceava, pregătită de Ovidiu Vranău, a câștigat acasă, la scor de tenis, 6-0, în fața celor de la LPS Iași, prin reușitele semnate de Iulian Magazin (două), David Negru (două), Matei Darea și Tudor Fedorovici.

Clasament U14: 1. FC Bacău 18p, 2. LPS Suceava 15p… 9. Juniorul Suceava 9p…

Grupa lui Andrei Ițco și-a asigurat prezența în play-off

În Campionatul Național rezervat juniorilor U17, grupa de la LPS Suceava, antrenată de Andrei Ițco, și-a asigurat prezența în play-off, după ce a învins, pe teren propriu, formația LPS Piatra Neamț, cu scorul de 6-0, prin golurile înscrise de Sebastian Burlacu (două), Sebastian Nisioi (două), Florin Scutariu și David Christian.

În aceiași competiție, Juniorul Suceava a pierdut pe stadionul din Ițcani, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-2.

Clasament U17: 1. LPS Suceava 24p, 2. Ceahlăul 18p… 9. Juniorul Suceava 6p…

În schimb, în Campionatul Național U19, ambele echipe sucevene au pierdut în etapa a VIII-a, LPS, 1-2 cu LPS Piatra Neamț, iar Juniorul, 0-2 cu Ceahlăul.

Clasament U19: 1. Ceahlăul 20p… 5. LPS Suceava 12p… 12. Juniorul Suceava 3p.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *