LPS Suceava a ocupat locul 2 la Cupa Play

LPS Suceava a reusit o noua performanta cu grupa de copii nascuti in anul 2007. Dupa ce in urma cu o luna reusea sa castige turneul “Let’s Teach Footbal to Our Children”, trupa antrenata de Andrei Itco a urcat din nou pe podium la Cupa Play Bacau, unde a ocupat locul 2. Formatia suceveana castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte, dupa victoriile cu Drips Botosani (15-0), Viva Activ Buhusi (3-0), Juniorii Bacau (10-1) si CSMS II Iasi (6-1), iar in semifinale a trecut de CSS Botosani (3-2). In finala, Manolache si compania au dat peste CSMS Iasi, in fata careia au cedat cu scorul de 1-2.

Desemnata cea mai fair-play echipa din turneu, LPS Suceava a castigat si unul dintre premiile individuale prin Matei Manolache, ales cel mai tehnic jucator.

Ma bucura faptul ca am reusit sa practicam un fotbal frumos in cele doua zile de competitie. Drept dovada, am fost apreciati de toata lumea prezenta la teren, incepand cu organizatori, spectatori si terminand cu adversarii nostri. Daca eram mai concentrati in primele minute ale finalei, pe care am inceput-o practic de la scorul de 0-2, altfel ar fi stat lucrurile in privinta rezultatului final. Una peste alta, vreau sa felicit copii pentru jocul prestat si sa multumesc organizatorilor, parintilor si conducerii liceului pentru sustineree”, a precizat antrenorul Andrei Itco.

Grupa de 2007 de la LPS Suceava este formata din urmatorii jucatori: Claudiu David, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Mihai Sava, Victor Babascu, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Luca Cazac, Augustin Gaina, Luca Gavrilovici, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu si Matei Manolache.

Pentru cluburile din judetul Suceava a fost a doua prezenta pe podium la Cupa Play, dupa ce, in urma cu doua saptamani, Foresta Falticeni, condusa de pe banca de Andrei Aileni, a jucat finala cu grupa de copii nascuti in anul 2006.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a ocupat locul 2 la Cupa Play"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*