LPS Suceava a luat un nou trofeu la Brașov

LPS Suceava si-a adaugat un nou trofeu in vitrina. Acesta a fost adus de grupa de copii nascuti in anul 2006, pregatita de Andrei Itco, care a ocupat primul loc la cea de-a patra editie a turneului “Let’s Teach Footbal to Our Children”, o competitie desfasurata la Brasov, dupa un nou sistem implementat de FRF.

Gruparea suceveana si-a adjudecat trofeul, dupa ce s-a impus in finala, cu 3-0, in fata celor de la ACS Poli Timisoara. Trupa lui Andrei Itco a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte, dupa victoriile cu Pandurii Targu Jiu (4-0), CSS Giurgiu (13-0) si Cambridge Bucuresti (10-2), iar pana in ultimul act a trecut de Regal Sport Bucuresti (2-1) si Olasz Debrecen (3-1).

Felicitari copiilor pentru efortul depus si pentru jocul prestat in acest turneu unde am fost nevoiti sa ne supunem unui nou regulament implimentat de Departamentul de Dezvoltare al FRF. Fiecare meci a avut cate trei reprize, una in inferioritate numerica, una in superioritate numerica si una la egalitate numerica, fapt care a dus la respectarea unor sarcini tactice mult mai stricte, pe care, zic eu, am reusit sa le indeplinim foarte bine. Multumim conducerii liceului pentru sprijin si parintilor, care au format cea mai frumoasa galerie de la acest turneu”, a declarat antrenorul grupei de 2006 de la LPS Suceava, Andrei Itco.

LPS 2006: Matei Cuciureanu, Rares Ionita, Matei Manolache, Luca Danila, Mario Bai, Teodor Cucolas, Simon Utale, Andrei Prelipcean, Horia Avacaritei, Luca Gavrilovici, Fabian Aursulesei si Codrin Nica. Antrenor: Andrei Itco.

A fost al doilea trofeu pe care LPS Suceava l-a castigat in acest an la Brasov, dupa cel cucerit in urma cu doua saptamani de grupa de copii nascuti in 2007.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a luat un nou trofeu la Brașov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*