LPS Suceava a jucat finala la Cupa Play

LPS Suceava si Juniorul Suceava au participat zilele trecute la cea de-a treia editie a Cupei Play, competitie care a adunat, in municipiul Bacau, 32 de echipe de copii cu varsta intre 9 si 10 ani. Condusa de pe margine de l Andrei Itco, grupa de 2007 de la LPS Suceava a incheiat competitia pe locul 2, cu un bilant de patru victorii si un singur esec, 1-2, in finala cu Prosport Focsani.

Rezultatele inregistrate la LPS Suceava (2007):

Grupe:
LPS Suceava – Atletic Barlad 6-0
LPS Suceava – Kinder Braila 4-0
LPS Suceava – Magura Bacau 8-1
Semifinale:
LPS Suceava – CSMS Iasi 4-0
Finala:
LPS Suceava – Prosport Focsani 1-2

Pe langa premiile aferente locului secund, LPS Suceava a castigat si titlul de golgheter la categoria de varsta 2007 prin Matei Manolache – autor a 8 goluri.

LPS Suceava (2007): Claudiu David, Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Stefan Recolciuc, Sebastian Burlacu, Matei Manolache, Augustin Gaina, Luca Gavrilovici, Victor Babascu, {tefan Petraru, Luca Cazac si Alexandru Cârnu.

ACS Juniorul Suceava s-a oprit in faza grupelor la categoria 2007, dupa 5-1 cu Real Junior Vaslui, 0-2 cu Steaua Magica Iasi si 0-1 cu Sporting Bacau.

Rezultatele inregistrate la LPS Suceava (2006):

Grupe:
LPS Suceava – CSMS Iasi 6-0
LPS Suceava – Viitorul Bacau 3-0
LPS Suceava – Magura Bacau 6-0
Semifinale:
LPS Suceava – Unirea Ruginoasa 1-1 (3-4, d.p.)
Finala mica:
LPS Suceava – Viitorul Buzau 0-3

LPS Suceava (2006): Matei Cuciureanu, Robert Danila, Rares Ionita, Matei Manolache, Horia Avacaritei, Fabian Aursulesei, Luca Danila, Codrin Nica, Mario Bai, Sebastian Solomon, Sebastian Polon si Teodor Cucolas.

Felicitari copiilor pentru prestatia avuta în toate jocurile, pentru daruire si risipa de energie. Felicitari pentru rezultatele si locurile obtinut la acest turneu maraton, unde zic eu ca am reusit sa ne îndeplinim obiectivele. La categoria 2006, in semifinala cu cei de la Ruginoasa, dupa deschiderea scorului, cu putina sansa si poate mai multa atentie din partea noastra, la finalizare, daca reuseam sa mai inscriem înca o data din ocaziile pe care le-am avut, altfel ar fi stat lucrurile. Una peste alta au fost doua turnee grele din punct de vedere al programului, dar benefice in evolutia ambelor echipe. Multumim parintilor si conducerii liceului pentru sustinere. Multumim si galeriei pentru încurajarile venite pe tot parcursul celor doua turnee”, a precizat antrenorul Andrei Itco la finalul Cupei Play de la Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a jucat finala la Cupa Play"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*