LPS Suceava a jucat finala la Balkan Elite Cup 2007

LPS Suceava a disputat o noua finala la Balkan Elite Cup, de aceasta data la categoria de varsta 2007. Inscrisa intr-o competitie la care au luat startul nu mai putin de 28 de echipe, trupa pregatita de Andrei Itco a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte, dupa 4-2 cu Unirea Ruginoasa, 1-0 cu FCSB (albastru) si 4-0 cu Corona Brasov. Formatia suceveana a trecut apoi de CS Hunedoara, in optimi, cu 6-0, de Kids Tampa, in sferturi, cu 2-1 si de Junior Galati, in semifinale, cu 2-1, fiind invinsa doar in finala de FCSB (rosu), cu 1-3. LPS Suceava a castigat si unul dintre premiile speciale prin Claudiu David (foto jos), desemnat cel mai bun portar al turneului.

Claudiu David

Sunt bucuros ca, dupa munca depusa in toti acesti ani, sacrificiile acestor copii minunati nu au ramas neraspatite. La toate competitiile in care am fost angrenati, am reusit sa facem o figura frumoasa, atat prin rezultatele obtinute, dar mai ales prin jocul prestat. II felicit pentru atitudinea din teren. Chiar daca unii dintre ei au suferit accidentari, au strans din dinti si si-au dorit sa contribuie alaturi de colegii lor la obtinerea acestei performante. Cel mai important este ca am avut parte de jocuri tari la acest turneu, in compania unor campioanei sI vicecampioanei nationale la aceasta categorie de varsta, FCSB, respectiv Kids Tampa Brasov”, a declarat antrenorul Andrei Itco.

LPS Suceava a mizat la Brasov pe urmatorii jucatori: Claudiu David, David Isac, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găina, Mihai Sava, Victor Babascu, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Augustin Găina, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici si Matei Manolache.

In cadrul aceluiasi turneu de la Brasov, Dorna Vatra Dornei a ocupat locul 13, in timp ce Junior Campulung Moldovenesc s-a clasat pe 18.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a jucat finala la Balkan Elite Cup 2007"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*