LPS Suceava a început în forță Campionatul Național U17

LPS Suceava a început în forță Campionatul Național U17. Echipa antrenată de Andrei Ițco este lider în clasamentul Seriei I, după ce a câștigat pe terenul celor de la LPS Bacău, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Sebastian Burlacu (2), Florin Scutariu și Ştefan Petraru. Într-un alt meci a rundei a doua, grupa de U17 de la Juniorul Suceava a învins în deplasare, formația CSM Bacău, cu scorul de 1-0.

În campionatul juniorilor U19, LPS Suceava a câștigat în fieful celor de la LPS Bacău, cu scorul de 4-3, prin reușitele semnate de Iulian Recolciuc (două), David Gafencu și Dumitru Gabor, în timp ce Juniorul Suceava a fost învinsă de CSM Bacău, cu 2-1.

LPS Suceava a obținut prima victorie și în Liga Elitelor U14, unde grupa pregătită de Ovidiu Bosancu s-a impus pe terenul celor de la Kids Tâmpa Brașov, cu scorul de 4-3, prin golurile înscrise de Vali Ichim, Cezar Burlacu, Eduard Botezatu și Darius Gemeniuc. Într-un alt joc, grupa de U14, Juniorul Suceava a pierdut la Botoșani, cu scorul de 4-6.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *