LPS Suceava a devenit vicecampioană națională

CSS-LPS Suceava a devenit vicecampioana nationala la volei masculin cu echipa de juniori. Formatia antrenata de Tudor Orasanu a cucerit medaliile de argint, dupa ce a ocupat locul secund la turneul final organizat pe parcursul saptamanii trecute de gruparea CTF “Mihai I” Bucuresti.

Alexandru Rata si compania au inceput perfect final-six-ul, castigand primele doua meciuri: 3-0, miercuri, cu CSS Buzau si 3-1, joi, cu CNNT Craiova. Vineri, formatia suceveana a infruntat viitoare campioana nationala, CTF “Mihai I” Bucuresti, pierzand in fata gazdelor cu scorul de 0-3.

Trupa antrenata de Tudor Orasanu a ramas in lupta pentru o medalie odata cu victoria, scor 3-2, obtinuta sambata in fata celor de la CSS2 Baia Mare, iar ieri, in meciul decisiv pentru stabilirea ocupantei locul doi la finalul sezonului, a trecut, cu scorul de 3-1, de formatia CSS Lapi Dej.

Doi suceveni si-au gasit loc in echipa ideala a turneului final, este vorba de Alexandru Rata (cel mai bun fals) si Marius Borta (cel mai activ libero).

CSS-LPS Suceava a deplasat la turneul final de juniori urmatorul lot de jucatori: Alexandru Rata, Stefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Streanga, Marius Borta, Alexandru Roman, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu, Vlad Streanga, Razvan Danila si Eduard Cazacu (accidentat).

Ma bucur ca am transformat bronzul de anul trecut in argint. S-a vazut un progres vizibil in ultimii doi-trei ani, progres in care a contat si experienta de la Divizie. Si-au dorit foarte mult sa vina cu o medalie, au jucat degajat, iar in acelasi timp au ascultat si tactica de joc. Am avut parte de trei meciuri extrem de disputate la acest turnel final. Primul a fost cel cu Craiova, o echipa care era favorita la medalii, tinand cont ca are in componenta multi jucatori de la Centrul Olimpic, apoi cel cu Baia Mare, in care am tremurat serios pentru victorie, si ultimul, cu Dejul, in care desi intalneam o echipa care a cucerit numai aur pana la nivel de cadeti, le-am zis baietilor sa se bucure de volei, pentru aveau bronzul deja asigurat. Vreau sa-i felicit pentru ca, pe langa faptul ca vin zilnic cate doua-trei ore la antrenamente, sunt si foarte buni la invatatura. De asemenea vreau sa le multumesc parintilor pentru au inteles situatia”, a precizat antrenorul sucevean Tudor Orasanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a devenit vicecampioană națională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*