LPS Suceava a devenit vicecampioană naţională pe echipe la categoria cadeţi

Suceava ramane in elita luptelor greco-romane din tara noastra. O mentin acolo antrenorii Valerica Gherasim si Andrei Bolohan, care au condus echipa de cadeti a Liceului cu Program Sportiv din Suceava spre un nou titlu de vicecampioana nationala pe echipe. LPS Suceava a cucerit medaliile de argint la turneul final disputat la Satu Mare, dupa lupta stansa cu sportivii de la CS Botosani. Din echipa suceveana au facut parte sportivii: Andrei Zubas, Marian Hangalet, Alin Susariuc, Ioan Moisei, Andrei Rusu, Tudor Ursache, Razvan Mihalache, Mihai Caldararu, Adrian Agache, Teodor Chira si Angel Poclitar.

Lupta pentru locul doi s-a dus practic intre sportivii nostrii si cei de la Botosani. A fost foarte strans. Am castigat cu 6-4, la finalul unei dispute in care toti sportivii nostri au luptat la superlativ. Acest titlu de vicecampioana pe echipe confirma medalia de argint cucerita de anul trecut si faptul ca, de 11 ani, Suceava este printre putinele orase din tara care a ramas in top 3”, a precizat antrenorul Valerica Gherasim, care a tinut sa multumeasca conducerii Liceului cu Program Sportiv, Consiliului Local, Consiliului Judetean si conducerii Palatului Copiilor pentru sprijinul acordat.

La turneul final al Campionatelor Nationale pe echipe – categoria cadeti au participat sase echipe: LPS Suceava, CS Satu Mare, CS Botosani, CS II Botosani, CS Slatina si CS Cetate Heracle Ardud, ultima cucerind si aurul.

Exit mobile version