LPS Suceava a devenit campioană naţională

LPS Suceava a reusit cea mai buna performanta din handbalul juvenil sucevean al ultimilor opt ani, castigand titlul national cu formatia de juniori III la capatul turneului final desfasurat zilele trecute la Bacau. Imbatabila de la startul sezonului 2015/2016, echipa antrenata de Iulian Dugan s-a calificat in semifinalele competitiei din orasul lui Bacovia dupa ce a castigat fara probleme toate cele trei meciuri din faza grupelor: 40-25 (18-12) cu CSM Bucuresti, 31-23 (18-11) cu CSM Sfantu Gheorghe si 34-25 (17-16) cu CS Olimpic Targu Mures. In semifinale, sucevenii au dat peste LPS Vaslui, in fata careia s-a impus la o diferenta de patru goluri, scor 29-25, dupa 15-10 la pauza. Lazurca si compania au pus mana pe trofeu, dupa ce s-au impus in marea finala, la o diferenta de noua goluri, scor 33-24, in fata celor la LPS Cluj, dupa ce sucevenii conduceau inca de la pauza cu scorul de 18-14.

Pe langa titlul national, sucevenii si-au adjudecat si doua dintre premiile individuale. Claudiu Lazurca a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, iar Albert Vizitiu a primit titlul de cel mai bun inter dreapta.

handbal juniori3 dugan

LPS Suceava a mizat la turneul final de la Bacau pe urmatorii jucatori: Alexandru Babiuc, Ionut Andreescu – Sebastian Maierean, Tudor Munteanu, Albert Vizitiu, Robert Chirila, Casian Gabinat, Samuel Stanciuc, Mihnea Bejan, Lucian Andriescu, Claudiu Lazurca, Cristian Tugurlan, Ionut Hutan, Sebastian Cordus, Victor Andries si Fabian Rusu. Antrenor: Iulian Dugan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a devenit campioană naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*