LPS Suceava a cucerit trofeul Balkan Elite Cup

LPS Suceava a castigat Balkan Elite Cup la categoria de varsta 2007. Inscrisa intr-o competitie la care au luat startul nu mai putin de 26 de echipe, trupa antrenata de Andrei Itco a castigat grupa din care a facut parte cu trei victorii si o infrangere: 3-1 cu Corona Brasov, 3-0 cu LPS Galati, 4-0 cu FC Voluntari, respectiv 0-1 cu Farul Constanta. Formatia suceveana a trecut apoi, in sferturi, cu 3-1, de Delta Tulcea, in semifinale, cu 1-0, de Kinder Mures, iar in finala si-a adjudecat trofeul dupa ce a invins formatia Pro Junior Craiova, cu scorul de 2-0, prin golurile lui Recolciuc si Babascu.

“Sunt fericit ca munca din ultima perioada a fost din nou rasplatita prin câstigarea unui nou trofeu, dar mai ales prin aprecierile venite la adresa echipei din partea tuturor antrenorilor prezenti la teren, pentru calitatea jocului prestat! Am avut parte de jocuri în compania unora dintre cele mai bune echipe din tara, la unul din cele mai titrare turnee. Ma bucur ca pe zi ce trece reusim sa mai punem o caramida la îndelpinirea visului acestor copii minunati, si anume acela de a ajunge fotbalisti. Totodata reusim prin Liceul cu Program Sportiv sa tinem numele orasului Suceava pe podiumul fotbalului juvenil din România”, a declarat antrenorul sucevean Andrei Itco la finalul turneului de la Brasov.

LPS Suceava a mizat pe urmatorul lot: Claudiu David, Sebastian Burlacu, Stefan Recolciuc, Rares Stefanoaia, Matei Manolache, Luca Gavrilovici, Fabian Gaina, Isac David, Victor Babascu, Mihai Sava, Matei Scripcariu, Iustin Panciuc, Andrei Târnoschi, Stefan Petraru si Augustin Gaina.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *