LPS Suceava a cucerit bronzul național

LPS Suceava a încheiat pe locul 3 în Campionatul Național de handbal masculin rezervat echipelor de juniori II, a cărui turneu final s-a desfășurat pe parcursul săptămânii trecute în sala din Sighișoara.

Echipa antrenată de Răzvan Bernicu a urcat pe ultima treaptă a podiumului național, după ce s-a impus ieri, în finala mică a turneului final, după reprizele de prelungire, cu scorul de 27-26, în fața grupării Academia Minaur Baia Mare. Lăzurcă și compania au intrat la pauză cu un avantaj de un gol, scor 14-13, dar s-au văzut egalați pe finalul timpului regulamentar la 22-22. În cele două reprize de prelungire, fiecare a câte cinci minute, handbaliștii suceveni s-au desprins la 25-23 până la pauză, iar în final și-au asigurat victoria cu 27-26.

“A avut parte de un meci foarte echilibrat în finala mică. Presiunea rezultatului și-a spus cuvântul, dar în cele din urmă am reușit să ne luăm revanța în fața celor din Baia Mare după înfrângerea din grupe. Medalia pe care am obținut-o este cu atât mai importantă cu cât în primele patru au ajuns cluburi care investesc foarte mult în juniori. În ultimii ani, această generația s-a mai clasat pe locul 5, iar iată că acum am reușit să spargem gheața și ne-am întors acasă cu bronzul național”, a declarat antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.

LPS Suceava a mizat la turneul final de la Sighișoara pe următorul lot: Cosmin Moglan, Antonio Pintilei, Ciprian Antoneac, Emanuel Muntean, Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Robert Alupoaie, Claudiu Lăzurcă, Lucian Rusu, Vlad Niculică, Florin Mihăescu, Ionuț Logofătu, Alexandru Păstru, Samuel Stanciuc, Ciprian Pascariu. Antrenori: Răzvan Bernicu și Petru Brândușe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a cucerit bronzul național"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*