LPS Suceava a câștigat Cupa Play

LPS Suceava - Juniori F

Grupa de juniori F de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava a terminat pe primul loc la Cupa Play la fotbal, competiție organizată la sfârșitul săptămânii trecute, la Bacău, de către clubul local Aerostar.

Trupa antrenată de Andrei Ițco și-a adjudecat trofeul după ce s-a impus în finală, cu scorul de 6-1, în fața celor de la Viitorul Bacău. Formația suceveană s-a calificat în ultimul act cu un bilanț de două victorii și un rezultat de egalitate în faza grupelor: 2-0 cu Aerostar Bacău și 6-0 cu Viva Activ Buhuși, respectiv 1-1 cu Stars Brăila.

Juniorii de la LPS Suceava s-au întors acasă și cu două dintre premiile speciale. Matei Cuciureanu a fost desemnat cel mai bun portar, în vreme ce Matei Manolache a fost ales cel mai bun jucător.

Antrenorul Andrei Ițco a mizat la Cupa Play de la Bacău pe următorul lot de jucători: Matei Cuciureanu, Rareș Ioniță, Matei Manolache, Horia Avacăriței, Fabia Aursulesei, Luca Danilă, Luca Gavrilovici, Codrin Nica, Sebi Solomon, Teodor Cucolaș și Mario Bai.

“O competiție bună, unde am avut parte de jocuri foarte încrâncenate, chiar dacă la unele dintre ele scorul nu reflecta acest lucru. Am remarcat la jucătorii mei, o mare plăcere de joc, atitudine și determinare, ceea ce îmi dă speranță pe viitor pentru această grupă. Pe aceasta cale țin să le mulțumesc părinților și conducerii liceului, pentru încrederea acordată și în același timp să felicit toți jucătorii pentru evoluțiile avute”, a declarat Andrei Ițco.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a câștigat Cupa Play"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*