LPS Suceava a câștigat bronzul la „Gheorghe Ola”

LPS Suceava 2006 Gheorghe Ola Andrei Itco

Grupa de 2006 de la LPS Suceava, pregatita de Andrei Itco, a castigat la loviturile de departajare, scor 4-1 (1-1), finala mica a Memorialul „Gheorghe Ola” sustinuta vineri dimineata in compania celor de la CS Luceafarul Cluj.

Ardelenii au deschis scorul spre finalul primei reprizei, iar sucevenii au restabilit egalitatea dupa pauza, prin Fabian Aursulesei. Castigatoarea medaliei de bronz avea sa se decida la loviturile de departajare. Luceafarul Cluj a ratat primele trei executii, iar LPS Suceava avea sa se impuna cu 3-0 la penalty-uri si 4-1 la general.

„Primele doua jocuri din grupe au fost bune, iar daca eram putin mai atenti puteam sa il castigam si pe al 3-lea. Copiii nostri au fost putin timorati pentru ca intalneau o echipa cu experienta competitionala superioada. Chiar si asa, daca nu comiteam cateva greseli personale puteam juca finala mare. In finala mica am primit un gol chinuit, dupa o balbaiala in defensiva. Am egalat pe contraatac si puteam sa ne adjudecam victoria inca de la finalul timpului regulamentar. Am avut doua bare, iar in ultimele minute am ratat singur cu portarul. Una peste alta, ne-am clasat pe locul III dintr-un total de peste 500 de echipe inscrise. Este o performanta extraordinara pentru aceasta echipa, rasplata muncii din ultimii trei ani”, a declarat antrenorul Andrei Itco.

Antrenorul Andrei Itco s-a bazat la turneul final de la Focsani pe urmatorii jucatori: Matei Cuciureanu, Robert Danila, Matei Manolache, Rares Ionita, Horia Avacaritei, Fabian Aursulesei, Luca Gavrilovici, Codrin Nica, Sebastian Solomon, Luca Danila, Teodor Cucolas, Mario Bai si Sebastian Polon.

Castigatoarea editiei din acest an a Memorialului „Gheorghe Ola” este Academia “Gheorghe Hagi”, care s-a impus in finala mare, disputata in companiei gazdelor de la CSM Focsani, la loviturile de departajare, dupa 0-0 la finalul timpului regulamentar.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a câștigat bronzul la „Gheorghe Ola”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*