LPS Suceava a ajuns până în finală la Golden Cup

Grupa de juniori născuți în 2009 de la LPS Suceava a ocupat locul 2 la Gold Cup, competiție ce a avut loc în weekendul trecut la Piatra Neamț.

Trupa antrenată de Răzvan Bîgu s-a calificat din grupa din care a făcut parte cu victorii pe linie: 7-1 cu CSŞ Târgu Neamț, 3-0 cu Sporting Maramureș, 9-1 cu FC Bacău și 2-0 cu CSŞ Botoșani.

În semifinale, formația suceveană a trecut de Didi Iași, cu scorul de 3-2, pentru ca în marea finală să cedeze, în fața celor de la Atletic Bacău, cu 2-3.

Pe lângă medaliile de argint, LPS Suceava s-a întors de la Piatra Neamț și cu titlul de golgheter, câștigat de Fabio Cucoș.

Creștem de la o competiție la alta, iar acest lucru poarte fi observat prin rezultatele pe care le obținem. Sunt foarte mulțumit de evoluția jucătorilor și încrezător că de majoritatea o să auzim mai multe lucruri în anii următori. Îi felicit pentru efortul și munca depusă și sper ca împreună să facem cinste fotbalului sucevean. Hai, LPS Suceava!”, a declarat antrenorul Răzvan Bîgu.

LPS Suceava a mizat la Gold Cup pe următorul lot de jucători: Tudor Mardare, Mihail Bolohan, Ştefan Pelcer, Alessio Găitan, Valentin Ichim, Matei Chidoveț, Gabriel Țurcă, Fabio Cucoș, Vlad Murariu, Denis Manoilă, Alin Hruscovschi, Darius Gemeniuc, Luca Timoficiuc, Messi Coajă și Rareș Jucan. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *