LPS Suceava a ajuns en-fanfare în Grupa Valoare

LPS Suceava s-a calificat cu maximum de puncte in Grupa Valoare a Campionatului National de handbal masculin pentru Juniori III.

Sambata, in ultima etapa a sezonului regular, echipa antrenata de Adi Mitrea s-a impus pe teren propriu, in derbyul cu LPS Vaslui, cu scorul de 37-26 (14-11).

In faza a doua a campionatului, LPS Suceava va evolua in Grupa I, alaturi de LPS Vaslui, HC Buzau, LPS Buzau, CSM Ploiesti si CSM Bucuresti.

Prima etapa este programata pe data de 11 martie, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final.

Ne punem mari sperante în aceasta generatie, care este una de exceptie. Dorinta noastra este sa revenim la nivelul de rezultate din anii trecuti, când Liceul cu Program Sportiv Suceava obtinea clasari pe podiumul întrecerilor nationale”, a precizat directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Antrenorul Adi Mitrea mizeaza in actualul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Robert Dutuc, Mateo Tirnovan, Arian Giurca, Dragos Marasin, Dorin Chiriches, Ianis Chirut, David Marasin, Rares Mitrea, David Poenaru, Rares Pascarita, Robert Ungureanu, Constantin Cusnir, Abel Marcu, Mihnea Galateanu si Dragos Jitareanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *