LPS, start bun la republicani

LPS Suceava este neinvinsa dupa disputarea primelor doua etape ale Campionatului National de juniori republicani. In competitia rezervata juniorilor A, trupa lui Ioan Radu a remizat sambata, pe terenul din Itcani, scor 0-0, in compania celor de la FC Botosani, la finalul unui meci in care sucevenii au ratat o lovitura de la 11 metri. Cu patru puncte acumulate si niciun gol primit, grupa de juniori A de la LPS Suceava este pe locul 5.

Tot sambata la Itcani, grupa de juniori B de la LPS Suceava (foto) a remizat, scor 2-2, in fata omologilor de la FC Botosani, la finalul unui meci in care gazdele au marcat prin Murarescu si Costea, iar portarul Hanceriuc a parat una dintre cele doua penaltyuri de care au beneficiat oaspetii. Cu patru puncte acumulate dupa primele doua etape, juniorii condusi de Ovidiu Murariu ocupa locul 3 in clasamentul seriei.

In schimb, republicanii de la Rapid au zero puncte dupa disputarea primelor doua etape. In runda de sambata, “ceferistii” au pierdut ambele intalniri desfasurate, la Roma, in compania celor de la CSS Botosani, 2-4 la juniori A si 0-4 la juniori B.

In runda urmatoare, grupele de la Rapid vor primi sambata, pe terenul din Itcani, vizita juniorilor de la FC Ceahlaul. LPS Suceava va evolua duminica, la Dorohoi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *