LPS, remiză contra liderului

Lps Suceava a ramas in cartile calificarii la turneul zonal destinat echipelor de juniori republicani B, dupa ce a remizat ieri, pe teren propriu, scor 0-0, in compania liderului clasamentului, Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a 6-a din cadrul turneului play-off. Chiar daca a dominat teritorial intalnirea, trupa antrenata de Ovidiu Caldarus a suferit enorm la capitolul finalizare, acolo unde Lutac, Vornicu sau Amanaloaie s-au intrecut rand pe rand in ratari, ultimul trimitand in bara cu poarta goala.

Am jucat extraordinar, dar nu am mai vazut de mult sa ratezi asemenea ocazii, asa cum am facut-o noi. I-am dominat pe nemteni, dar nu am stiut sa fim smecheri si l-am facut mare pe portarul nemtean. Daca castigam acest meci, eram boieri”, a declarat antrenorul Ovidiu Caldarus.

Lps Suceava a inceput in urmatoarea formula de joc: Munteanu – Cerlinca, Amanaloaie, Vezeteu, Catargiu, Fedorovici – Vornicu, Suru, Rotari, Tudose – Lutac. Au mai intrat: Nastasiu, Ciuhan si Burlea.

Clasament: 1. Ceahlaul 15p, 2. Noua Generatie Iasi 14p, 3. Lps Iasi 13p, 4. Lps Suceava 10p…

In urmatoarea runda din play-off, grupa pregatita de Ovidiu Caldarus va primi vizita celor de la Noua Generatie Iasi, intr-un meci programat joi, cu incepere de la orele 14.00, pe terenul din cartierul Itcani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *