LPS refuză să deschidă terenul de sport pentru suceveni

lps suceava juniori teren mic

Conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava refuză să pună la dispoziția sucevenilor măcar unul dintre terenurile de sport ale unității de învățământ. Prevalându-se de o adresă pe care ar fi primit-o de la Primăria Suceava, directorul Ioan Radu susține că interzice accesul sucevenilor pe terenul de sport pe motiv că nu ar avea voie să ia o astfel de decizie. În realitate, motivele invocate nu au nicio relevanță. Singura condiționare impusă administratorilor obiectivelor finanțate prin fonduri europene este ca în primii cinci ani să nu perceapă taxe pentru utilizare. Or, unul dintre terenurile de sport ale Liceului cu Program Sportiv ar trebui să fie pus gratuit la dispoziția sucevenilor.

Menționăm că nu la terenul mare din „groapă” ne referim, ci la cele două terenuri amenajate în curtea interioară a liceului, despre care considerăm că cel puțin unul dintre acestea ar trebui pus la dispoziția sucevenilor.

raspuns-liceul-cu-program-sportiv-suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

2 Comentarii la "LPS refuză să deschidă terenul de sport pentru suceveni"

  1. sa primeasca sucevenii acces gratuit pe terenul asta cand au sa fie mai civilizati parerea mea ! mai peste 10 ani !
    Scuza-ti-ma vreti performanta si la nivel de junori.. atunci lasa tenerurile pentru junori in conditii bune, pastreaza-le, menajeaza-le. Si apropo de menajat pot sa jur ca si in timpul orelor nu vezi elevii sa bata mingea pe acolo. (doar banuiesc ca este exclusiv pentru antrenamente si competitii)
    Slava cerului s-au deschis aproape toate terenurile de sport ale liceelor.

  2. Trebuie luate aceste hotarari cu mare grija, gandind mai profund la consecintele folosirii irationale a terenurilor si bazelor sportive din scoli care au fost create in scop educativ-formativ pt. elevi . Aceste terenuri pot fi acordate si pt. competitii sportive organizate pt. copii si juniori dar nicidecum sa aiba acces liber diverse persoane care alearga „dupa o bere” …….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*