Rapid – LPS, în prima etapă

Federatia Romana de Fotbal a anuntat componenta seriilor si programul meciurilor din cadrul viitorului sezon al Campionatului National de Juniori Republicani. Noua stagiune va debuta sambata, 30 august, se adreseaza jucatorilor nascuti in anii 1996/1997 (juniori A), respectiv 1998/1999 (juniori B) si va avea la start patru echipe sucevene, doua de la LPS Suceava si alte doua de la Rapid CFR.

Conform repartizarii geografice, sucevenii vor evolua in seria I, alaturi de FC Ceahlaul, CSMS Iasi, ASC Bacau, FC Botosani, FCM Dinamo Onesti, LPS Bacau, CSS Botosani, LPS Roman, LPS Piatra Neamt, LPS Iasi, FCM Dorohoi si ACS Ceahlaul.

In noul campionat, grupele de la LPS vor fi conduse de pe banca tehnica de Ioan Radu (juniori A) si Ovidiu Murariu (juniori B), in vreme ce echipele de la Rapid CFR vor fi pregatite de Laurentiu Andries (juniori A) si Ilie Gafencu (juniori B).

Grupele de la LPS Suceava si Rapid vor imparti stadionul de la Itcani. “Noi am reusit sa facem unele mici imbunatatiri la terenul din Itcani, iar asta doar cu banii parintilor. Cei de la Rapid nici macar nu ne-au cerut, asa din bun simt, un acord verbal sa joace pe terenul nostru”, a declarat directorul LPS, Ioan Radu.

Rapid si LPS Suceava se intalnesc sambata, chiar in prima etapa a campionatului, juniori A de la ora 12.00, iar juniorii B de la ora 14.00. Rapidul este clubul gazda.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *