LPS Piteşti – Sporting: 4-1

Sporting Suceava a incheiat turneul semifinal asa cum l-a inceput: cu o infrangere categorica. In ultimul meci disputat in cadrul competitiei de la Ovidiu, echipa pregatita de Ciprian Anton a pierdut, astazi, cu scorul de 1-4, in fata celor de la Lps Pitesti. Desi s-au vazut condusi pe tabela inca din debutul jocului, “alb-verzii” au restabilit egalitatea pana la pauza prin Arotaritei, care l-a invins pe goalkeeperul pitestean cu un sut din afara careului. Sporting a clacat insa in startul reprizei secunde, cand gruparea din Trivale a marcat de trei ori intr-un interval de doar sapte minute si a inchis meciul la 4-1.

Aflat in fata unui fisco total, managerul “alb-verzilor”, Ciprian Anton, si-a gasit cu greu cuvintele dupa evolutia juniorilor sai la turneul semifinal. “Nu a fost ceea ce ne asteptam noi de la acest turneu. Am intalnit niste adversari de un nivel foarte ridicat si sper ca vom invata ceva din aceste infrangeri. Cel putin, eu am foarte multe de invatat”, a admis managerul celor de la Sporting.

Sporting a inceput in urmatoarea formula: Abeni – Pustiu, Prichici, Cojocariu, Ocrainiciuc, Gasca, Ioancea, Caeriu, Arotaritei, Nechitoaia, Buziuc. Au mai jucat: Julei, Colesniuc, Stefan si Vezeteu.

In celalalt meci al ultimei runde, Dinamo Bucuresti s-a calificat la turneul final al Campionatului National de juniori republicani B, dupa ce s-a impus, cu scorul de 1-0, in fata gazdelor de la Viitorul Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Piteşti – Sporting: 4-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*