LPS organizează selecție pentru 2001 și 2002

lps suceava juniori teren mic

Liceul cu Program Sportiv Suceava organizează duminica, 15 noiembrie, de la ora 14:30, la baza sportivă proprie, o acțiune de instruire și selecție pentru secția de fotbal. Sunt așteptați toți copii talentați nascuți in anii 2001 sau 2002 din județul Suceava.

Claudiu Sevaciuc

Claudiu Sevaciuc: “Imi doresc ca duminică să participe la această acțiune un număr cât mai mare de copii născuți în anii 2001 sau 2002 pentru a putea să ne facem o idee asupra potențialului acestor generații. Noile condiții de desfășurare a antrenamentelor și competițiilor ne obligă să ridicăm standardele, iar aceste acțiuni vin în sprijinul viitorilor candidați la admiterea de anul viitor, examen la care cu siguranță concurența va fi mai mare. Rog pe această cale ca toți cei care se vor prezenta duminică, ora 14:30, la baza Liceului cu Program Sportiv să fie echipați corespunzător unui eveniment sportiv.”

Ovidiu Murariu

Ovidiu Murariu: “Scopul acestei selecții este acela de a crea o bază de date cu copiii talentați la fotbal, a le prezenta baza sportivă și a-i familiariza cu probele care se susțin la admiterea din sesiunea mai 2016. Prin aceasta acțiune și cele care vor urma ne dorim ca viitorii candidați la admitere să cunoască în amănunt ce presupune atât examenul în sine cât și ce înseamnă a practica acest sport la nivel de performanță.”

Marius Lup: “Am remarcat câțiva copii talentați la competiția Olimpiada Națională a Sportului Școlar desfășurată joi, 12 noiembrie, pe terenul bazei sportive Ramiro și care ar putea avea un viitor strălucit practicând acest sport. I-am invitat la acest eveniment pentru a-i cunoaște mai bine și pentru a-i face să conștientizeze care este nivelul lor actual și unde pot ajunge dacă își valorifică acest potențial într-un cadru organizat.”

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS organizează selecție pentru 2001 și 2002"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*