LPS luptă pentru medalii

Echipa de minihandbal de la LPS Suceava luptă la sfârşitul acestei săptămâni pentru clasarea între primele formaţii din ţară. O şansă în plus pentru jucătorii lui Răzvan Bernicu o reprezintă faptul că turneul final se desfăşoară la Suceava.

Sala Liceului cu Program Sportiv şi sala de sport de la Şcoala Generală Nr. 9 vor găzdui la finalul acestei săptămâni turneul final al Campionatului Naţional de Minihandbal. Cele mai bune 12 echipe din ţară la acest nivel de vârstă sunt împărţite în două grupe, urmând ca primele două clasate să se califice în semifinale. După ce anul trecut a terminat pe poziţia a IV-a, LPS Suceava trage în acest sezon pentru un loc pe podium.

Echipa pregătită de Răzvan Bernicu va avea, însă, o grupă grea, în care se regăsesc cele trei laureate de anul trecut: Baia Mare, Cluj şi Odorheiu Secuiesc. Toate jocurile din seria sucevenilor sunt programate vineri şi sâmbătă în sala LPS, iar meciurile din cealaltă grupă se vor desfăşura, în paralel, la Şcoala Nr.9. LPS Suceava va disputa meciul inaugural al turneului, vineri, de la ora 9:00, in compania Universitatii Cluj. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, în jurul orei 13:30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS luptă pentru medalii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*