LPS-CSŞ Suceava și-a aflat adversarii din Faza de Elită

Federația Română de Volei a stabilit componența seriilor și programul meciurilor din cadrul Fazei de Elită a Campionatului Național pentru cadeți.

Calificată în această fază a competiției cu cinci victorii în șase meciuri disputate până acum, LPS-CSŞ Suceava a fost repartizată în Seria B, alături de CSŞ Botoșani, CSM București A, CSM București B, CSŞ “Avram Iancu” Ştei și Academia de Volei Zalău.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, primele trei clasate urmând să se califice la turneul final.

În prima etapă din faza de elită, gruparea suceveană va evolua sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la Academia de Volei Zalău.

Antrenorul sucevean Bogdan Macsim mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Ioan Verciuc, Alexandru Andrușca, Luca Ghiuță, Cristian Răileanu, Eduard Cudlici, Ilie Daniliuc, Andrei Cojocar, Valeriu Verciuc, Adelin Găină, Tudor Istrate, Andrei Nemțoi și Emanuel Cocîrlă.

 Ioan Verciuc este la lotul național

În altă ordine de idei, căpitanul echipei de cadeți de la LPS-CSŞ Suceava, Ioan Verciuc, se află în aceste zile la Izvorani, alături de lotul de juniori III al României, care se pregătește pentru turneul de calificare la Campionatul European din Bulgaria. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *