LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal de pe primul loc în Seria A

LPS-CSS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de volei masculin pentru juniori. Trupa antrenata de Tudor Orasanu a ajuns intre cele mai bune 16 echipe din tara la aceasta categorie  de varsta din postura de castigatoare a Seriei A. Gruparea suceveana s-a impus duminica, in restanta jucata pe terenul celor de la CN “Mihai Viteazu” Ploiesti, cu scorul de 3-2 si a terminat sezonul regulat cu un bilant de noua victorii in zece etape.

Sunt foarte multumit de parcursul pe care l-am avut in sezonul regulat. E o performanta sa castigi noua meciuri din zece in primul an de participare, cu o echipa a carei medie de varsta este sub cea a adversarilor si intr-o serie care s-a intins pe jumatate de tara. Acum incercam sa aducem turneul semifinal la Suceava, sa putem visa apoi la turneul final”, a precizat antrenorul celor de la LPS Suceava, Tudor Orasanu.

LPS-CSS Suceava a mizat in sezonul regulat pe urmatorul lot de jucatori: Iustin Cioban, Alexaandru Rata, Iulian Florea, Vlad Streanga, Alexandru Roman, Vlad Buhu, Tudor Streanga, Stefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Eduard Cazacu, Denis Croitor, Marius Borta, Valentin Istrati si Alin Romaniuc.

Cele patru turnee semifinale vor avea loc in prima jumatate a lunii mai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal de pe primul loc în Seria A"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*