LPS, argint la minihandbal

Lps Suceava a reusit pentru al doilea an consecutiv sa cucereasca medaliile de argint in cadrul Campionatului National de Minihandbal, la finalul unui turneu desfasurat zilele trecute la Baia Mare.

Echipa condusa de Razvan Bernicu a ajuns in ultimul act al turneului final dupa un parcurs fara cusur in faza grupelor, acolo unde a bifat cinci victorii din tot atatea jocuri disputate: 12-10 cu Css Timisoara, 20-7 cu Dscl Caracal, 22-9 cu Artic Gaiesti, 14-7 cu Extrem Baia Mare si 13-8 cu Potaissa Turda. Gruparea suceveana a ratat titlul national, dupa ce a cedat in finala, cu scorul de 4-6, in fata gazdelor de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, la sfarsitul unui in care tabara bucovineana a acuzat vehement maniera partinitoare de arbitraj si ostilitatea cu care au fost tratata de oficialii baimareni.

Lps Suceava a castigat in schimb doua dintre premiile speciale prin Alexandrul Babiuc, desemnat cel mai bun portar al turneului final, si Robert Chirila, care a obtinut diploma pentru cel mai bun pivot.

Grupara suceveana a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Babiuc, Ionut Andreescu, Emanuel Munteanu, Claudiu Lazurca, Robert Chirila, Mihnea Bejan, Casian Gabinat, Albert Vizitiu, Fabian Rusu, Nicolas Marganis, Ionut Hutan, Lucian Adriescu, Denis Ilie, Eduard Cazacu si Gabriel Costeniuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *