LPS a revenit pe primul loc

LPS Suceava a revenit pe primul loc al clasamentului in campionatul judetean de juniori C, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 6-0, in fata celor de la Rapid.

Scorul primei etape a sezonului de primavara a fost inregistrat pe terenul de la Sfantul Ilie, acolo unde Luceafarul Bucovina a dispus, cu scorul de 7-0, de Sporting Suceava. Echipa antrenata de Costel Dumistracel sI Bogdan Grosu si-a asigurat a opta victorie stagionala prin golurile marcate de Denis Ciobanu (3), Cosmin Tucaliuc, Robert Arotaritei, Gabi Ciotu si Costel Onofrei. “O victorie muncita, pe un teren greu, unde pregatirea fizica si asezarea tactica au facut diferenta. Nu cred ca s-a pus problema invingatoarei inca din minutul 1, cand am reusit sa marcam chiar la prima actiune de atac”, a declarat antrenorul Bogdan Grosu pentru siteul oficial al clubului.

Rezultatele etapei a XIV-a:
Sporting Suceava – Luceafarul Bucovina 0-7
LPS Suceava – Rapid Suceava 6-0
Viitorul Horodnic de Sus – Foresta Malini 4-1
Dorna Vatra Dornei – Somuzul Preutesti 3-1
Unirea Boroaia – AS “Casuba & Galusca” 1-1
CSS Radauti si CN “Nicu Gane” au stat.

Clasament: 1. LPS Suceava 31p, 2. Rapid 30p, 3. Luceafarul 26p, 4. Nicu Gane 24p…

Meciurile rundei urmatoare sunt programate in cursul zilei de maine.

COMENTARII:

1 Comentariu la "LPS a revenit pe primul loc"

  1. Cum sa nu dai niciun rezultat de la republicani si dai toate stirile despre cupa prieteniei juniori c ..si nu dai replublicani ..RUSINE pentru acest SITE..pe Monitorul de Suceava sunt rezultatele si pe acest site zis de sport …nu sunt !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*