LPS a câștigat Cupa Liceelor

Lps Suceava a castigat editia din aceasta toamna a Cupei Liceelor la fotbal, competitie organizata in cadrul Saptamânii Europene a Tineretului si care a fost gazduita in weekendul trecut de terenul din incinta Iulius Mall. Echipa condusa de Ovidiu Murariu si-a asigurat titlul, dupa ce s-a impus, in finala, cu scorul de 5-2, in fata formatiei Scolii Crestine Filadelfia, prin golurile marcate de Buziuc (2), Saftiuc, Donisan si Cernovschi.

Lps-istii au castigat cupa in stil de mare echipa, invingand in toate cele patru meciuri disputate pe parcursul intrecerii, 4-0 cu Grupul Scolar din Dumbraveni si 2-1 in compania Colegiului de Industrie Alimentara, in faza grupelor si 4-0 cu Colegiul National “Petru Rares”, in semifinale. Podiumul competitiei a fost completat de echipa Colegiului Tehnic “Samuil Isopescu”, care a invins, in finala mica, formatia celor de la “Petru Rares”.

In paralel cu intrecerea de fotbal, sala Colegiului National “Petru Rares” din Suceava a gazduit Cupa Liceelor la baschet, competitia fiind castigata de echipa masculina a gazdelor, urmata in clasament de reprezentanta Colegiului National “Stefan cel Mare” si de cea a Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” din Burdujeni.

Intrecerile au fost organizate în parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Fundatia Ana, Asociatia Juventus, Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti”, Iulius Mall si Colegiul National “Petru Rares“.

Vezi o galerie foto realizata de Iulian Tacu!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *