Lozneanu și Suciu au refuzat Rapidul

Rapidul sondeaza degeaba piata de transferuri pentru intarirea lotului de jucatori. Costel Ilie a recunoscut ca a discutat in ultimele zile cu doi fundasi centrali, este vorba de Cornel Suciu, jucator ce apartine de FC Viitorul, si de Andrei Lozneanu (foto), liber de contract dupa despartirea de SC Bacau.

Ambii au refuzat insa oferta “ceferistilor”. “Suciu mi-a spus sincer ca nu pleaca la 700 de kilometri de casa pentru un salariu de 2.000 de lei pe luna la Suceava, iar Lozneanu  prefera sa ramana acasa la Bacau, unde are o afacere de familie. Pacat, Lozneanu era cu jucator cu calitati, care ne putea ajuta, mai ales ca a mai jucat la Suceava. Nu avem insa timp sa ne plangem. Mergem mai departe cu ce aveam. Daca se va mai ivi posibilitatea, vom mai aduce unul-doi jucatori”, a precizat Costel Ilie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Vor bani multi si se cred vedete ! Daca erau asa de buni nu se renunta la ei ( lozneanu ) si aveau echipa pana acum ! Bani multi dar fotbal mai putin ! Vorbiti cu vreun impresar si aduceti 2 sau 3 jucatori straini gen Fannis !

  2. L-au adus la echipa iar pe Ionut Plamada ! Cu Plamada vrea Costel Ilie sa faca performanta ? Chiar aduceti toate trompetele de jucatori la rapid ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *