Locul III sub Pietricica

Juniorii C de la LPS Suceava au incheiat turneul zonal de la Piatra Neamt pe locul III. In ultimul meci, Lps Suceava a intalnit, astazi, gruparea gazda, Ceahlaul Piatra Neamt. Dupa un joc dominat de la un capat la celalat de echipa gazda, LPS Suceava a cedat cu scorul de 0-5, nemtenii conducand la pauza cu scorul de 3-0.

“Fiindca a plouat, a trebuit sa jucam pe terenul sintetic. Daca gazdele sunt obisnuite cu acest gazon, noi nu am avut prea multe ocazii sa jucam pe sintetic. Prin urmare, au aparut multe greseli copilaresti din partea noastra. Chiar daca Ceahlaul formeaza o echipa mai valoroasa decat a noastra, pe un gazon normal nu ar fi fost o diferenta atat de mare de scor. Una peste alta, a fost un turneu benefic pentru noi. Jucatorii nostri au castigat experienta jucand cu echipe valoroase ca cele din Iasi si Piatra Neamt”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

In primele doua jocuri din cadrul turneului de la Piatra Neamt, LPS Suceava a bifat o infrangere cu Politehnica Iasi (0-4) si o victorie contra formatiei LPS Botosani (6-2).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Locul III sub Pietricica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*