Locul 6 sub Arcul de Triumf

CSM Bucovina a participat la sfarsitul saptamanii trecute la ultima etapa a Campionatului de Rugby in 7. Desi a abordat competitia gazduita de pe stadionul “Arcul de Triumf” din Bucuresti din postura de outsider, echipa suceveana a reusit sa rastoare calculele hartiei, clasandu-se pe locul 6 la finalul rundei.

Plecata in capitala cu un lot de 12 jucatori, trupa pregatita de Constantin Vlad a reusit sa bifeze doua victorii in faza grupelor, acolo unde a trecut cu scorul de 19-14 de RC Barlad si cu scorul de 17-14 de Universitatea Cluj. Avand deja asigurata calificarea in finalele pentru locurile 5-8, CSM Bucovina a evoluat cu garnitura secunda in celelalte trei partide disputate in prima zi a turneului, astfel ca rugbistii suceveni au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi in fata gruparilor Stiinta Baia Mare, CSM Bucuresti si Stiinta Petrosani.

Formatia lui Constantin Vlad a revenit pe gazon in cursul zilei ieri, cand a reusit sa invinga cu un surprizator 19-7 mult mai titrata echipa a celor de la Farul Constanta. In finala pentru locurile 5-6, gruparea suceveana a dat piept din nou cu Stiinta Petrosani, “minerii” reusind sa se impuna in cele din urma cu scorul de 26-7.

Jucatorii au avut o evolutie surprizator de buna, mai ales in meciul castigat in fata Farului. Avand in vedere ca am disputat cinci jocuri in prima zi, tactica noastra a fost sa aruncam in lupta cel mai bun 7 in meciurile pe care le putem castiga, lucru care s-a si intamplat cu RC Barlad si Cluj. Din pacate, in finala cu Petrosani, am fost putin dezavantajati de arbitraj si asta ne-a costat victoria”, a spus Vlad.

Tehnicianul sucevean a mizat in cadrul turneului din capitala pe urmatorul lot de jucatori: Nichiforiuc, Flutur, Preutescu, Cretuleac, Nastiuc, Iacobuta, Opariuc, Palamariu, Albu, Codreanu, Oprea si Grigoras.

In urma rezultatelor din cadrul ultimei etape, CSM Bucovina Suceava a urcat pe locul 9 in clasamentul final al Campionatului National de Rugby in 7, campioana editiei din acest an fiind gruparea Steaua Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Locul 6 sub Arcul de Triumf"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*