Locul 2 la hochei

Tinerii hocheişti suceveni au înregistrat zilele trecute cea mai mare performanţă de la înfiinţare. Echipa sub 14 ani a clubului CSM Suceava a terminat pe locul 2 turneul de la Suceava, cu 3 victorii şi o singură înfrângere.

Patinoarul din Suceava a găzduit în perioada 12-14 decembrie al patrulea turneu din Campionatul Naţional pentru juniorii sub 14 ani. Jucătorii pregătiţi de Constantin Curelar şi Catalin Vasiliu au avut o prestaţie de excepţie, singura echipă care a reuşit sa îi învingă fiind campioana Steaua Bucureşti. În primul meci, sucevenii au trecut de CSŞ Bucureşti, cu scorul de 3 – 1. În a doua zi CSM Suceava a înregistrat cea mai spectaculoasă victorie, învingând la loviturile de departajare Dunărea Galaţi, cu scorul de 2 – 1. În cel de-al treilea meci, CSM Suceava a făcut un meci mult mai bun decât la celelalte turnee în faţa primei clasate, Steaua Bucureşti, pierzând doar cu 0 – 5. În epilogul turneului, sucevenii au învins luni Olimpia Ploieşti cu scorul de 4-0, asigurându-şi astfel locul secund în clasamentul de etapă.

“S-a vazut pregatirea pe gheata de care am beneficiat in ultimele doua saptamani. Copiii mi-au facut o supriza placuta reusind sa depaseasca Dunarea Galati care au patinoar acoperit. Mai avem un turneu in ianuarie si daca ne pregatim bine pana atunci poate reusim sa urcam in clasament si, de ce nu, sa batem si Steaua”, a declarat la finalul competitiei, antrenorul Constantin Curelar.

Hocheiul juvenil va reveni pe patinoarul din Suceava la sfârşitul acestei săptămâni, atunci când este programat turneul pentru juniorii sub 16 ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Locul 2 la hochei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*