Lobby pentru Lup

În timp ce la capitolul “transferuri”, la Cetatea este agitaţie mare, problema aducerii unui antrenor cu portarii a rămas deocamdată nerezolvată. La numirea noii conduceri tehnice, conducătorii grupării sucevene anunţau că s-a găsit persoana care să ocupe această funcţie, însa nici până în momentul de faţă nu s-a prezentat vreun nume.

Problema unui antrenor cu portarii nu este una de actualitate. Lipsa unei persoane care să se ocupe de pregătirea lui Roheţki şi a lui Luca a fost remarcată cu mai mult timp în urmă de Marian Pană. La rândul său, Ovidiu Murariu anunţa încă dinainte să ştie că va fi principalul Cetăţii, că nu concepe să nu aibă la formaţia pe care o pregăteşte, un antrenor cu portarii. Înainte de pauza de iarnă, preşedintele Dumitru Moldovan anunţa că s-a înteles cu cineva care să vină de trei ori pe săptămână pentru a-i antrena pe portari, însă nici până în ziua de astăzi nu s-a aflat vreun nume. De la înfiinţarea Cetăţii, pe la club a trecut un singur antrenor cu portarii în persoana lui Marius Lup. De altfel, antrenorul Ovidiu Murariu îl apreciază pe acesta din perioada în care au făcut echipă la Juventus Fălticeni. “Eu am un respect deosebit pentru colegul meu, Marius Lup. Este un antrenor tanar care pune foarte mult suflet in ceea ce face. Sa nu uitam ca el s-a ocupat de pregatirea lui Mihai Luca, jucator care a ajuns la Vaslui.” este de parere tehnicianul Cetatii.

Singurul impediment în calea lui Marius Lup spre Cetatea îl reprezintă relaţia acestuia cu preşedintele Dumitru Moldovan, una deloc apropiată. În calitatea de antrenor cu portarii, Mariu Lup se poate mândri că a lansat în fotbalul mare jucători ca Mihai Luca, Cătălin Pascal şi Corneliu Zaharia.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *